laptop and a wrench

Erro

When trying to download a datum transformation for a location profile in ArcGIS Field Maps, a generic error message, “Download Failed – Datum transformation failed to download” is returned. The datum transformation in question is ITRF_2014_To_NAD_1983_CSRS_v7_7par+~NAD83_to_NAD83(CSRS)v7_1.

Última Publicação: July 5, 2022 ArcGIS Field Maps
Número de ID do Erro BUG-000149918
EnviadoJune 10, 2022
Última ModificaçãoMarch 23, 2023
Aplica-se àArcGIS Field Maps
Versão encontrada22.1.2
Sistema OperacionalAndroid
Versão do Sistema Operacional11.x
StatusUnder Consideration

Solução Provisória

Sideload the grid transformation onto the device. Refer to the documentation: https://doc.arcgis.com/en/field-maps/ios/help/high-accuracy-data-collection.htm#ESRI_SECTION3_2773FE37FAAB4EC18D9C8C940F5DC1FE.

Etapas para Reproduzir

ID do Erro: BUG-000149918

Software:

• ArcGIS Field Maps

Seja notificado quando o status de um erro mudar