Erro

The Infowindow Selection Symbol does not appear for point features in ArcGIS API for JavaScript version 3.14.

Última Publicação: February 5, 2016 ArcGIS API for JavaScript
Número de ID do Erro BUG-000091450
EnviadoOctober 16, 2015
Última ModificaçãoJune 5, 2024
Aplica-se àArcGIS API for JavaScript
Versão encontrada3.14
Sistema OperacionalWindows OS
StatusWill Not Be Addressed

Informações Adicionais

Changes in the current behavior, cannot be easily reverted. Instead of using map.infoWindow, just add the features to a graphics layer: //map.infoWindow.setFeatures(allFeatures); // Clear current selection if (selectedFeature) { map.graphics.remove(selectedFeature); } // TODO // set symbol for all features instead of just the first feature allFeatures[0].setSymbol(selMarker); // TODO // Using a separate graphics layer instead of map.graphics will make managing // more than one graphics easier: // 1. customGraphicsLayer.clear(); // 2. For each feature: call customGraphcisLayer.add(feature): selectedFeature = map.graphics.add(allFeatures[0]);

Etapas para Reproduzir

ID do Erro: BUG-000091450

Software:

• ArcGIS API for JavaScript

Seja notificado quando o status de um erro mudar

Baixe o Aplicativo de Suporte da Esri

Descubra mais sobre este tema

Obtenha ajuda de especialistas do ArcGIS

Entre em contato com Suporte Técnico

Baixe o Aplicativo de Suporte da Esri

Ir para as opções de download