laptop and a wrench

Erro

PanelManager.getInstance().minimizePanel() does not minimize panel in the Web AppBuilder for ArcGIS (Developers edition) application.

Última Publicação: June 17, 2016 ArcGIS Web AppBuilder developer edition
Número de ID do Erro BUG-000087945
EnviadoMay 28, 2015
Última ModificaçãoJune 5, 2024
Aplica-se àArcGIS Web AppBuilder developer edition
Versão encontrada1.1
Sistema OperacionalWindows OS
Versão do Sistema Operacional7
StatusWill Not Be Addressed

Informações Adicionais

For closePanel, PanelManager will invoke panel's onClose method and then hide the panel, because framework defines how to close a panel (hides it). However, the framework does not know how to minimize a panel, the minimize behavior is defined by panel, so PanelManager just invoke panel's onMinimize method. So, panel should minimize itself in it's onMinimize method.

Etapas para Reproduzir

ID do Erro: BUG-000087945

Software:

• ArcGIS Web AppBuilder developer edition

Seja notificado quando o status de um erro mudar