laptop and a wrench

Erro

Inconsistent results are returned when performing a search of a layer containing 3,500,000 features. The search is performed using ArcGIS for Windows Mobile version 10.0.5 against version 10.2.

Última Publicação: March 30, 2018 ArcGIS for Windows Mobile
Número de ID do Erro BUG-000082642
EnviadoOctober 16, 2014
Última ModificaçãoJune 11, 2020
Aplica-se àArcGIS for Windows Mobile
Versão encontrada10.2
Plataforma do servidorWindows Mobile
Plataforma do cliente6.5.5
StatusWill Not Be Addressed

Informações Adicionais

On July 1, 2017 Esri retired ArcGIS for Windows Mobile. Esri encourages customers to migrate mobile field editing projects to Collector for ArcGIS or other ArcGIS apps available at [http://www.esri.com/software/apps].

Etapas para Reproduzir

ID do Erro: BUG-000082642

Software:

• ArcGIS for Windows Mobile