laptop and a wrench

Erro

ArcPy.mp has no current equivalent of ArcPy.Mapping.AnalyzeForSD, preventing ArcGIS Pro users from analyzing service drafts for errors via Python.

Última Publicação: May 17, 2019 ArcGIS Pro
Número de ID do Erro BUG-000121126
EnviadoMarch 22, 2019
Última ModificaçãoMay 31, 2023
Aplica-se àArcGIS Pro
Versão encontrada2.3
Plataforma do servidorWindows OS
Plataforma do cliente2012 R2
StatusWill Not Be Addressed

Informações Adicionais

At ArcGIS Pro 2.4, the staging tool provides the ability to analyze a Service Definition prior to publishing.

Solução Provisória

Utilize ArcMap and arcpy.mapping Python 2.0 for any tasks involving using Python for analyzing service drafts for publishing errors prior to publishing, until Python 3.0 arcpy.mp has a similar function implemented.

Etapas para Reproduzir

ID do Erro: BUG-000121126

Software:

• ArcGIS Pro