Numéro de bogue BUG-000132311
Envoyé Jul 16, 2020
Modified Nov 22, 2022
Gravité Medium
S’applique à ArcGIS Enterprise
Version trouvée 10.8
Langage de programmation N/D
Plateforme serveur N/D
Plateforme client N/D
Base de données SQL Server
Paramètre régional N/D
Statut Fixed
Learn more
Version corrigée 10.9
Résolu par le fournisseur N/A

Bogue BUG-000132311

Synopsis

Unable to view service workspace information in Server Manager when the site's config-store is stored in S3/DynamoDB in Amazon Web Services.

Informations supplémentaires

N/D

Autre solution

Equivalent information can be obtained for each service by navigating to https://<Server_URL>/<Web_Adaptor>/admin/services/<Service_Name>.<Service_Type>/iteminfo/manifest/manifest.json?f=pjson

Example: https://cpawlyszyn-has-elb-1lu50lb8v5m8i-2017212302.us-east-2.elb.amazonaws.com/arcgis/admin/services/points.MapServer/iteminfo/manifest/manifest.json?f=pjson