laptop and a wrench

Bogue

When trying to download a datum transformation for a location profile in ArcGIS Field Maps, a generic error message, “Download Failed – Datum transformation failed to download” is returned. The datum transformation in question is ITRF_2014_To_NAD_1983_CSRS_v7_7par+~NAD83_to_NAD83(CSRS)v7_1.

Dernière publication: July 5, 2022 ArcGIS Field Maps
Numéro d’ID de bogue BUG-000149918
EnvoiJune 10, 2022
Dernière modificationMarch 23, 2023
S’applique àArcGIS Field Maps
Version trouvée22.1.2
Système d’exploitationAndroid
Version du système d’exploitation11.x
StatutUnder Consideration

Solution de contournement

Sideload the grid transformation onto the device. Refer to the documentation: https://doc.arcgis.com/en/field-maps/ios/help/high-accuracy-data-collection.htm#ESRI_SECTION3_2773FE37FAAB4EC18D9C8C940F5DC1FE.

Étapes pour reproduire

ID de bogue: BUG-000149918

Logiciel:

• ArcGIS Field Maps

Recevoir une notification lorsque le statut d’un bogue change