Bogue

Visual Studio project templates of ArcGIS Runtime SDK for .NET cannot display on Japanese operating system (OS) with Japanese Visual Studio.

Dernière publication: April 8, 2019 ArcGIS Runtime SDK for WPF
Numéro d’ID de bogue BUG-000082544
EnvoiOctober 10, 2014
Dernière modificationJune 5, 2024
S’applique àArcGIS Runtime SDK for WPF
Version trouvée10.2.4
Système d’exploitationWindows OS
Version du système d’exploitation8.1
Version de correction100.0
StatutFixed

Solution de contournement

Manually copy the templates into the Japanese project templates directory and run the command below in the command prompt:<Visual Studio Installation Directory>devenv /installvstemplatesFor example, in Visual Studio 2013, the template is under <a href="file:C:/Program" target="_blank">C:\Program</a> Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\Common7\IDE\ProjectTemplates\CSharp\Windows\1033\ArcGISRuntime.Desktop.10.2.4.zip. Copy it to the Japanese version VS templates folder at <a href="file:C:/Program" target="_blank">C:\Program</a> Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\Common7\IDE\ProjectTemplates\CSharp\Windows\1041Similarly, in Visual Studio 2012, the template is under <a href="file:C:/Program" target="_blank">C:\Program</a> Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\Common7\IDE\ProjectTemplates\CSharp\Windows\1033\ArcGISRuntime.Desktop.10.2.4.zip. Copy it to the Japanese version VS templates folder at <a href="file:C:/Program" target="_blank">C:\Program</a> Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\Common7\IDE\ProjectTemplates\CSharp\Windows\1041

Étapes pour reproduire

ID de bogue: BUG-000082544

Logiciel:

• ArcGIS Runtime SDK for WPF

Recevoir une notification lorsque le statut d’un bogue change

Télécharger l’application Esri Support

En savoir plus sur ce sujet

Obtenir de l’aide auprès des experts ArcGIS

Contacter le support technique

Télécharger l’application Esri Support

Accéder aux options de téléchargement