laptop and a wrench

Bogue

Inconsistent results are returned when performing a search of a layer containing 3,500,000 features. The search is performed using ArcGIS for Windows Mobile version 10.0.5 against version 10.2.

Dernière publication: March 30, 2018 ArcGIS for Windows Mobile
Numéro d’ID de bogue BUG-000082642
EnvoiOctober 16, 2014
Dernière modificationJune 11, 2020
S’applique àArcGIS for Windows Mobile
Version trouvée10.2
Plateforme serveurWindows Mobile
Plateforme client6.5.5
StatutWill Not Be Addressed

Informations supplémentaires

On July 1, 2017 Esri retired ArcGIS for Windows Mobile. Esri encourages customers to migrate mobile field editing projects to Collector for ArcGIS or other ArcGIS apps available at [http://www.esri.com/software/apps].

Étapes pour reproduire

ID de bogue: BUG-000082642

Logiciel:

• ArcGIS for Windows Mobile

Obtenir de l’aide auprès des experts ArcGIS

Contacter le support technique

Télécharger l’application Esri Support

Accéder aux options de téléchargement

En savoir plus sur ce sujet