laptop and a wrench

Bogue

Flint F4 devices with a U-Blox GPS chip firmware version 7.03 show a time lag of 1 hour with ArcGIS for Windows Mobile.

Dernière publication: March 30, 2018 ArcGIS for Windows Mobile
Numéro d’ID de bogue BUG-000083122
EnvoiNovember 7, 2014
Dernière modificationJune 5, 2024
S’applique àArcGIS for Windows Mobile
Version trouvée10.2
StatutWill Not Be Addressed

Informations supplémentaires

On July 1, 2017 Esri retired ArcGIS for Windows Mobile. Esri encourages customers to migrate mobile field editing projects to Collector for ArcGIS or other ArcGIS apps available at [http://www.esri.com/software/apps].

Solution de contournement

Flint F4 devices with firmware version 7.01 do not show this issue.

Étapes pour reproduire

ID de bogue: BUG-000083122

Logiciel:

• ArcGIS for Windows Mobile

Recevoir une notification lorsque le statut d’un bogue change