Error

Unable to create raster statistics while importing rasters to Enterprise Geodatabase 10.2.2 with default options, using ArcGIS for Desktop 10.0 SP5 server connection.

Última publicación: May 24, 2016 ArcSDE/Enterprise Geodatabase
Número de ID del error BUG-000085826
EnviadoMarch 4, 2015
Última modificaciónJune 5, 2024
Relacionado conArcSDE/Enterprise Geodatabase
Versión encontrada10.2.2
Versión corregida10.3.1
EstadoFixed

Solución alternativa

1. Use the direct connect connection method to connect from ArcGIS for Desktop 10.0 SP5 to Enterprise Geodatabase 10.2.2. 2. Use ArcGIS for Desktop 10.2.2 to connect to Enterprise Geodatabase 10.2.2.

Pasos para reproducir

ID del error: BUG-000085826

Software:

• ArcSDE/Enterprise Geodatabase

Recibir notificaciones cuando cambie el estado de un error

Obtener ayuda de expertos en ArcGIS

Contactar con el soporte técnico

Descargar la aplicación de soporte de Esri

Ir a opciones de descarga