laptop and a wrench

Error

PanelManager.getInstance().minimizePanel() does not minimize panel in the Web AppBuilder for ArcGIS (Developers edition) application.

Última publicación: June 17, 2016 ArcGIS Web AppBuilder developer edition
Número de ID del error BUG-000087945
EnviadoMay 28, 2015
Última modificaciónJune 5, 2024
Relacionado conArcGIS Web AppBuilder developer edition
Versión encontrada1.1
Sistema operativoWindows OS
Versión de sistema operativo7
EstadoWill Not Be Addressed

Información adicional

For closePanel, PanelManager will invoke panel's onClose method and then hide the panel, because framework defines how to close a panel (hides it). However, the framework does not know how to minimize a panel, the minimize behavior is defined by panel, so PanelManager just invoke panel's onMinimize method. So, panel should minimize itself in it's onMinimize method.

Pasos para reproducir

ID del error: BUG-000087945

Software:

• ArcGIS Web AppBuilder developer edition

Recibir notificaciones cuando cambie el estado de un error