laptop and a wrench

Error

Mobile Project Center is unable to connect to ArcGIS for Server when Integrated Windows Authentication (web tier) security is implemented in an environment which is federated with a portal.

Última publicación: April 17, 2018 ArcGIS for Windows Mobile
Número de ID del error BUG-000086782
EnviadoApril 9, 2015
Última modificaciónJune 5, 2024
Relacionado conArcGIS for Windows Mobile
Versión encontrada10.2.1
EstadoWill Not Be Addressed

Información adicional

On July 1, 2017 Esri retired the ArcGIS for Windows Mobile. Esri encourages customers to migrate mobile field editing projects to Collector for ArcGIS or other ArcGIS apps available at http://www.esri.com/software/apps.

Pasos para reproducir

ID del error: BUG-000086782

Software:

• ArcGIS for Windows Mobile

Recibir notificaciones cuando cambie el estado de un error