Error

ArcPy.mp has no current equivalent of ArcPy.Mapping.AnalyzeForSD, preventing ArcGIS Pro users from analyzing service drafts for errors via Python.

Última publicación: May 17, 2019 ArcGIS Pro
Número de ID del error BUG-000121126
EnviadoMarch 22, 2019
Última modificaciónMay 31, 2023
Relacionado conArcGIS Pro
Versión encontrada2.3
Plataforma del servidorWindows OS
Plataforma cliente2012 R2
EstadoWill Not Be Addressed

Información adicional

At ArcGIS Pro 2.4, the staging tool provides the ability to analyze a Service Definition prior to publishing.

Solución alternativa

Utilize ArcMap and arcpy.mapping Python 2.0 for any tasks involving using Python for analyzing service drafts for publishing errors prior to publishing, until Python 3.0 arcpy.mp has a similar function implemented.

Pasos para reproducir

ID del error: BUG-000121126

Software:

• ArcGIS Pro