laptop and a wrench

Bug

PanelManager.getInstance().minimizePanel() does not minimize panel in the Web AppBuilder for ArcGIS (Developers edition) application.

Zuletzt veröffentlicht: June 17, 2016 ArcGIS Web AppBuilder developer edition
Bug-ID-Nummer BUG-000087945
EingereichtMay 28, 2015
Zuletzt geändertJune 5, 2024
Gilt fürArcGIS Web AppBuilder developer edition
Gefunden in Version1.1
BetriebssystemWindows OS
Betriebssystemversion7
StatusWill Not Be Addressed

Zusätzliche Informationen

For closePanel, PanelManager will invoke panel's onClose method and then hide the panel, because framework defines how to close a panel (hides it). However, the framework does not know how to minimize a panel, the minimize behavior is defined by panel, so PanelManager just invoke panel's onMinimize method. So, panel should minimize itself in it's onMinimize method.

Schritte zur Reproduzierung

Bug-ID: BUG-000087945

Software:

• ArcGIS Web AppBuilder developer edition

Benachrichtigung erhalten, wenn sich der Status eines Bugs ändert