Collector 10.3.7 for ArcGIS (Android) does not provide an option to push default values for subtype feature types when adding a new feature or editing an existing feature in a related table.

Zuletzt veröffentlicht: July 29, 2016 Collector Classic for ArcGIS (Android)
Bug-ID-Nummer BUG-000094754
EingereichtMarch 8, 2016
Zuletzt geändertNovember 13, 2020
Gilt fürCollector Classic for ArcGIS (Android)
Gefunden in Version10.3.7
StatusDuplicate

Zusätzliche Informationen

Duplicate of BUG-000094777: Duplicate of BUG-94777: Subtypes' default values are not maintained in the feature types when publishing a table in a Feature Service to ArcGIS for Server 10.4.

Workaround

Do not utilize subtypes.

Schritte zur Reproduzierung

Bug-ID: BUG-000094754

Software:

• Collector Classic for ArcGIS (Android)